over inkt-v!s

werkwijze

 

Voordat een tatoeage netjes gezet is, zijn er al een aantal stappen aan vooraf gegaan.

 

Een tatoeage begint vaak met een idee, een wens of een gedachte. Tijdens een intakegesprek neem ik alle tijd voor jouw ideeën en gedachtes. Breng gerust beeldmateriaal mee van alles wat je mooi vindt of wat je aanspreekt.

 

Aan de hand van dit gesprek ga ik aan het tekenen voor een ontwerp. De eerste ideeën stuur ik digitaal door, zodat we af kunnen stemmen of het de goede kant op gaat. Hieruit ontstaat het perfecte ontwerp!

 

Nadat alles is besproken zal ik het ontwerp m.b.v. een stencil op de huid ‘plakken’. Pas wanneer je 100% zeker bent over het ontwerp, het formaat en de plaatsing, zal ik overgaan tot het zetten van de tatoeage.

 

Ik werk volgens de richtlijnen van de GGD. De controle op het gebruik van de inkten wordt uitgevoerd door Voedsel en Waren Autoriteit.

 

Iedereen

 

Tatoeages zijn voor iedereen! Of je nu een subtiele tatoeage wil of aan het werk bent aan een full-body-project, alles kan en alles mag. Ik heb klanten van 16 jaar (met ouderlijke toestemming) t/m 75 jaar.

Je bent tenslotte nooit te oud voor een mooi stukje kunst!